IFS

IFS er en global leverandør av forretningssystemer. De har vært en mangeårig samarbeidspartner med Itello, hvor Itello i hovedsak leverer PC-er, skjermer og relevant IT utstyr.

Teamleder Local Support og Country Coordinator, Per Inge Vangen sier dette om samarbeidet med Itello:

Vi har samarbeidet med Itello gjennom flere år. Årsaken til at vi valgte Itello var gode faglige relasjoner med en av selgerne som står bak selskapet. Når resten av gjengen er av samme kaliber har det vært et enkelt valg for oss å fortsette dette samarbeidet.

Itello fungerer utmerket som samarbeidspartner for oss. Medarbeiderne her er alltid hyggelige, tillitsfulle og responderer superraskt. I tillegg har de meget konkurransedyktige priser.

Dersom jeg skal trekke fram områder der Itello utmerker seg spesielt vil jeg trekke fram selskapets service og oppfølging. De er alltid presise i sine leveranser. Det skjer ikke at noe blir glemt eller «rotet» bort. Her skiller Itello seg ut på en positiv måte.

Jeg vil også fremheve deres enkle nettbutikk som Itello følger opp på en meget god måte om det skulle oppstå feilstatus eller mangler med produkter vi bestiller derfra.