Itello ble årets partner og årets vekstpartner – HP Inc.

Itello mottok nylig 2 anerkjennende priser fra HP Inc. i forbindelse med deres årlige partnerarrangement. Itello ble tildelt både prisen som «Årets vekstpartner 2016» og «Årets partner 2016».

Det var managing director i HP Inc., Verner Hølleland, som hadde gleden av å overrekke prisene til Itello, der begrunnelsen blant annet var at selskapet hadde hatt en meget god utvikling og vekst på alle HP sine produktsegmenter gjennom året.
Itello er dedikerte og tar kontinuerlig markedsandeler sammen med HP lød det. Videre gledet de seg over at Itello tar kompetanse på alvor og har en rekke sertifiseringer innen samtlige av HP sine forretningsområder.

– Vi er spesielt stolte av å motta den gjeveste prisen av alle, «Årets Partner 2016» fremfor mange sterke konkurrenter. Dette bekrefter det strategisk viktige og gode samarbeidet HP og Itello har i Norge og som har gitt god uttelling i form av store leveranser til så vel eksisterende som nye kunder, sier daglig leder Ole Anders Wilskow Jenssen i Itello.